Sadne, zeliščne in zelenjavne sadike

Vsako spomlad imamo na zalogi večletne sadike fig, kakijev, našijev in kivijev.
Jagodičevje ponujamo skozi vse leto, za posebnosti kot so asimina, kivi Issai, šisandra, goji jadone, aronija, šmarna hrušica, rumeni dren… nas pa pokličite dovolj zgodaj za aktualno ponudbo, saj zaloge hitro poidejo.
Na voljo so tudi sadike citrusov.
Vsako leto imamo veliko izbiro vseh vrst aromatičnih in zdravilnih rastlin, lahko služijo le kot trajni dišeč okras na vrtu, dodajo jedem pristen okus ali so spremljevalec v domačih čajih.
Brez domače zelenjave čez poletje ne gre, v koritih, loncih, terasah in balkonih, se najdejo inovativne rešitve za poletno zelenjavno samooskrbo, če že nimamo velikega vrta. Ponujamo vam sadike paradižnika, paprike, feferonov, jajčevcec, čilija, bučk, andskega jabolka, solat, radičev,…

Pri nas vzgojene sadike zelenjave, zelišč ter ostalih posebnic so najvišje kakovosti. V ustreznih pogojih steklenjaka ponujemo svojim strankam v ekoloških lončkih sadike, ki so vzgojene na naravi in človeku prijazen način. Vsak letni čas spreminjamo sortiman, dodajamo, preizkušamo ter delimo spoznanja in modrosti ob najlepšem poklicu. Užitni cvetovi, plodovi, listi, barve ter okusi rastlin, so naša strast.