Dnevi krizantem od 21.10 do 28.10

Nova jesen, nov oktober, rastlinjaki polni cvetočih krizantem, v drevesnici čudoviti odtenki obarvanega listja in vonj po kostanjih. Pa da ne pozabimo na buče!

V soboto 21.10 se ponovno družimo med rožicami, od 9.00 ure dalje, vabljeni!

Jesensko druženje v prijetnem ambijentu zelenja in rožic z gosti, ki bodo na stojnicah ponujali svoje izdelke, z nami bo kmetija Pesel (gibanice, kruh), Slovenska-local made, ki poskrbi za slovenski dizajn nakita, oblek modnih dodatkov, Epideja, nas bo založila z medom na tisoč in en način, Miša Pušenjak bo od 9.00 do 12.00 delila nasvete in klepetala z nami. Za navdušence japonske kulture bo na voljo delavnica japonskega mečevanja z Denisom. 

Na odprtem ognju bomo pekli kostanje, degustirali mošt, slovenska piva, dobrote iz kmetije, čili omake ter delavnica z jesenskim listjem za mlade ustvarjalce.

Na ta dan vsem strankam ponujamo 10 odstotkov popusta na vse rastline.

Delovni čas vrtnarije je od 8.00 do 16.00 ure.

[nggallery id=63]

Deli z ostalimi:

Preberi še

Opravila na vrtu januarja

Zimski vrt lahko prinese čudovito cvetje, listje in vonj. Nekateri grmi, vključno s Sarcococco in Viburnum x bodnantense ‘Dawn’, imajo čudovite vonje. Zasadimo jih blizu

Preberi več »

Zeleno 2024

Zdravja, iskric v očeh in zelenih prstov želimo.   Vrtnarstvo Tement se kot vsako leto odpira ponovno v februrja, običajno 14. ker ima Valentin ključ

Preberi več »