Oblikovanje z lokalnim cvetjem

Oblikovanje z lokalnim cvetjem

Za pogrnjeno mizo, vaze lokalnega cvetja, zelenje in plodovi, veseli obrazi, sproščenega druženja. Preko simbolike in očarljivosti cvetja komuniciramo z vami in vašimi gosti.

Veliko rožnkrautov, potonik, zelišč, artičok in ostalega sezonskega se znajde na različnih dogodkih. Privatnih, javnih, zasebnih. Ponosni smo, da lahko z lokalno vzgojenim sodelujemo na edinstvenih dogodkih in hkrati ustvarjamo dobre prakse sodobnega in trajnostnega oblikovanja z rastlinami. Upamo, da smo s tem zasejali seme nove estetike.

Urška Tement je druga generacija Vrtnarstva Tement, začetki, ko je s svojo poklicno potjo vijugala med hortikulturo in zdravstvom, diplomirana fizioterapevtka, ki je roke in misli izpopolnila na floristični šoli v Londonu sedaj s svojim čarobnim dotikom in izostrenim očesom poskrbi za vse krasne kotičke cvetja in rastlin, ko obiščete prostor v Dvorjanah.

Poroke, lansiranja novih produktov, elegantne večerje, gozdni brunch, veselimo se vsakega naslednjega izziva kateremu se z sezonskim in lokalno vzgojenim rastlinskim gradivom poklonimo na svojevrsten, edinstven način.

KONTAKT: info@urskatement.si
+386 (0)31 203 238