ZELENA DRUŽINA

Vrtnarstvo TEMENT

Ko vstopite na Vrtnarstvo Tement  želimo poustvariti unikatno, neponovljivo izkušnjo, ki odseva našo hortikulturno  življenjsko zgodbo celotne družine. Narava in rastlinsko gradivo, vzbudijo  čute in spodbudijo kreativne misli;  kraj inspiracije in navdiha.

Dobrodošli na družinsko vrtnarijo.

Rastline predstavljajo naš način življenja, narava in letni časi narekujejo ritem, ki mu sledimo vsi ljudje, se učimo in razvijamo.
Povezanost ljudi z naravo je celostna – to nas izpopolnjuje in nam daje bistvo.

Spremenljivost, minljivost in pestrost rastlinskega sveta nikogar ne pustijo ravnodušnega.

V naši družini smo se rastlinam posvetili prav vsi, vsak s svojega vidika in tako zapolnjujemo mozaik delčkov družinskega podjetja že dobrih 28 let. Vztrajno delo, odrekanja, nenehna izpopolnjevanja dajejo vidne rezultate.

Ko po treh mesecih dela pogledamo steklenjake, zelene, cvetoče, polne sadik pridelanih z našimi rokami in znanjem, prav vsakega izmed nas.
Čez leto naše rastline predstavljajo vizualna pročelja hiš, podjetij, gostiln, ter kmetij, polnijo zelenjavne vrtove.

Vsako pomlad se srečamo s svojimi strankami, poskrbimo za rastline, nadgradimo koncept zasajevanja in to je za nas uspeh in zadovoljstvo. Zanimiv in kakovostno oblikovan zunanji zelen prostor nadgrajuje naše bivanje, zavedajoč se, da zelenje predstavlja v človekovem okolju naravno, prvinsko osvežujočo sestavino, ki je nadomestljiva in nepogrešljiva.

Trdimo, da  vrtnarjenje uči ponižnosti in potrpežljivosti. Ko pridelaš iz semena svojo hrano, vzgojiš svoje drevo ali odrežeš prvi cvet potem vidiš kaj v življenju zares šteje, kaj so najbolj srečni trenutki in kako majhen je človek ob boku naravi in njenem toku.

Torej pozdravljeni v našem zelenem svetu, veseli nas, da ste z nami.

družina Vrtnarstva Tement