Najem vrtnarije za objektiv

Najem vrtnarije za objektiv

Zanimiv in kakovostno oblikovan zunanji zelen prostor nadgrajuje naše bivanje, zavedajoč se, da zelenje predstavlja v človekovem okolju naravno, prvinsko osvežujočo sestavino, ki je nanadomestljiva in nepogrešljiva. Urejen zunanji prostor ali vrt je že iz zgodovine vselej izražal stanje in potrebe družbe. Zavedanje o urejenem zelenem prostoru je za naše bivanje, ne glede na ruralen ali urban prostor pomembno. Povečati privlačnost prostora z rastlinami nenazadnje vpliva na naše zdravje in dobro počutje.

Prisluhniti prostoru, ga videte, čutiti, prepoznavati njegove značilnosti, jim dovoliti biti, jih spoštovati,  bi opisala začetke koncepta po šolsko. Odaljili smo se od prepogostega antropocentričnega razmišljanja, saj prostor pripada vsemu živemu.  Vprašali smo, ne kaj zmoremo narediti v danem naravnem okolju, marveč kaj smemo narediti, da bomo ohranili dobršen del obstoječe vegetacije in pustili naravi dinamičen tok teči dalje.

Vrtnarstvo za objektiv

Fotografski in video projekti so na  Vrtnarstvu tement dobrodošli in  zadnja leta pogosto izvedeni.  Steklenjak, plastenjak, opečnate stene z diksonijami ali terasa ob gozdu, nešteto kotičkov polnih inspiracije našega botaničnega in hortikulturnega sveta.
Pred izvedbo potrebujete naše soglasje za izvedbo fotografskih, video ali drugih projektov na vrtnariji.
Vrtnarstvo za objektiv sodi med našo ponudbo, zato je treba za kakršne koli načrtovane fotografske in video projekte predhodno pridobiti pisno soglasje upravljavca.

Za več informacij o možnostih najema vrtnih in okoliških prostorov, ceni ipd. smo vam z veseljem na voljo.
E-pošta: tement.tina@gmail.com